DISENIAM BY CLAUDIA LLOP A LA 16ª FIRA D´ARTISTES I ACTIVITATS TRADICIONALS DE TÀRREGA



#EtsJoiaArtesaniaTotcat #FiresArtesaniaTotcat


··· Bon dia! Al taller estem treballant de valent per oferir-vos les nostres col·leccions a la Fira d'Artistes de Tàrrega d'aquest cap de setmana! Us hi esperem a totes i tots!!!

A la foto una mostra del que hi podreu trobar i la nostra col·lecció Circus al complert.

Fotògrafa: Núria Boleda
Model: Maria Ortiz
Maquillatge: Anna Castellana





 16a. Fira d’Artistes i Activitats Tradicionals
Dies 6, 7 i 8 de desembre de 2014
Espai Fassina, Espai MerCAT i plaça de les Nacions sense Estat


ORGANITZA:
Ajuntament de Tàrrega - Regidoria de Promoció Comercial
Telèfon d'informació: 973 31 16 08
Correu electrònic: acastella@tarrega.cat


Aquest certamen s'ha consolidat com un dels principals aparadors de l'art, el disseny i l'artesania que es realitzen a les comarques de Ponent. La Fira d'Artistes i Activitats Tradicionals es basa en l'exposició, promoció i venda tant de productes artesans com de creacions artístiques, amb un ampli ventall d'articles de caràcter únic i singular. Hi tenen cabuda tant els artesans del sector alimentari (torronaires, formatgers, vinaters, productors d'oli) com autors de disciplines ben variades (pintors, escultors, ceramistes, joiers, vitrallers, ebanistes, fusters, artesans de la forja i del tèxtil).

La carpa que s'aixeca a l'Espai Fassina, al costat de l'Estació d'Autobusos, s'uneix amb l'edifici annex de l'Espai MerCAT i s'habilita així una superfície firal de 2.000 m2. S'hi concentren un centenar d'expositors, a més dels espais dedicats a demostracions i tallers oberts al públic. També s'imparteixen activitats infantils mentre els pares realitzen amb comoditat les seves compres. La Fira d'Artistes i Activitats Tradicionals gaudeix d'una acceptació creixent, certificada per una afluència de públic cada vegada major, procedent d'arreu de la geografia catalana.

Comentaris