SA & BÓ COSMÈTICA ARTESANAL AL DOWNTOWN MARKET ESPECIAL DE NADAL

#CosmeticaArtesaniaTotcat #FiresArtesaniaTotcat



En Downtown Market Especial Navidad encontrarás los productos de SA & BÓ Cosmètica Artesanal ideales para tus regalos de Navidad
#MarketBCN #DTMarketBCN


Vine a Downtown Market Barcelona!  
Vine amb els teus nens a gaudir d'un dia complet a la vora del mar! Trobaràs activitats i tallers infantils gratuïts pensats especialment per a ells.
201420 desembre - 4 generde 12h a 20h
201531 gener i 1 febrerde 12h a 20h
28 febrer i 1 marçde 12h a 20h
4 i 5 abrilde 12h a 20h
2 i 3 maigde 12h a 21h
6 i 7 junyde 12h a 21h
4 i 5 juliolde 12h a 21h


 
 
SA & BÓ Cosmètica Artesanal

SA&BÓ Cosmètica Artesanal us vol donar la benvinguda a aquest meravellós món on el que realment ens importa és el benestar als teus sentits.
En els nostres productes trobaràs un sense fi de sensacions que faran estimular tots els teus sentits fins arribar a aconseguir un estat de plaer absolut. La nostra gran varietat de sabons han estat elaborats amb un gran ventall de productes per tal de poder satisfer les necessitats de cada pell, demana’ns consell i t’ajudarem a triar el producte més idoni per mimar la teva pell.
Et volem donar la Benvinguda i t’obrim les portes al nostre món més gustós.
Tony, Edu i Judith – EQUIP SA&BÓ


Aneguet Net
Melissa i Oli d’Ametlles Dolces

Delicada, suau i amb vitalitat… així llueix la pell dels nadons i així és el nostre sabó més tendre. Formulat especialment per a la cura de la pell dels més petits de la casa. De la combinació perfecta de glicerina natural extra-hidratant, el sempre calmant i reparador oli d’ametlles dolces i una bona dosi d’essència de melissa, s’esdevé aquest sabó hipoal·lergènic i respectuós.                                             Preparats per gaudir d’un bany de sensacions agradables?
Ingredients: glicerina vegetal, oli d’ametlles dolces, essència de melissa, essència de berbena, oli d’oliva verge extra i vitamina E.

Eclipsi Floral

Gessamí i Vainilla

Deixa’t seduir per l’embriagador aroma del gessamí i la dolçor afruitada de la vainilla. Aquest és un d’aquells sabons que quan s’oloren tanquem els ulls i se’ns escapa un somriure! Ens fa viatjar als vespres d’estiu més càlids i romàntics…                        L’Eclipsi Floral cuida, nodreix i regenera la teva pell cada dia gràcies a l’oli de rosa mosqueta, aportant-li una protecció extra amb el poder hidratant de la mantega de cacau.

Ingredients: sabó de glicerina, essència de gessamí, essència de vainilla, oli de rosa mosqueta i mantega de cacau.


Estiuet de Formentera

Menta i llimona
Energia positiva a dojo! Ens fa sentir vius i ens desperta els 5 sentits! Així és l’illa de Formentera i així ho volem transmetre amb la nostra creació més estiuenca i refrescant. Sents la brisa?
L’Estiuet de Formentera t’embolcalla amb una sensació alegre i positiva pel seu contingut en cítrics (llimona i bergamota) i al mateix temps t’estimula amb la frescor de la menta. A més proporciona un equilibrat efecte antigreix ideal per a pells seborreiques.

Ingredients: sabó de glicerina, oli essencial de llimona, oli essencial de menta piperita, oli essencial de bergamota i mantega de karité.



Noble Provença


Lavanda

Inconfusible en color, aroma i personalitat, l’emblemàtica planta del Mediterrani ens abraça càlidament en la tranquilitat més absoluta. Amb tots vosaltres: la lavanda.
La Noble Provença conté oli d’oliva i de coco que hidraten agradablement la teva pell mantenint-la jove, així com protegida i suau gràcies a la mantega de karité. L’alta concentració en oli essencial de lavanda ens tranquilitza, ens relaxa i ens transporta als meravellosos camps violacis de Provença. Gaudeix del teu bany sense presses…

Ingredients: oli d’oliva verge, oli de coco, hidròxid de sodi, oli essencial de lavanda i mantega de karité.



Aire del Pirineu
Sabó de llet

Sabó de llet

Eucaliptus, mel i llimona

Puresa, llibertat i serenitat… Això sentim quan la fresca brisa dels Pirineus ens embolcalla capritxosament, alçant el vol en aquest viatge aromàtic. Deixa’t portar per aquest cremós sabó de llet de vaca que deixarà la teva pell com la d’un nadó.
Gaudeix dela frescor de l’oli essencial d’eucaliptus i del seu efecte expectorant, sense menysprear la sempre càlida i suavitzant mel, amb l’inconfusible toc alegre de la llimona. Ens endinsem junts en aquest bosc de sensacions?.
Ingredients: oli d’oliva verge, oli de coco, oli essencial d’eucaliptus, oli essencial de llimona, mel, llet sencera, hidròxid de sodi i vitamina E.


Comentaris