Vídeos de joieria

Balancí per fondre. S´Estellera. Aula de Foc

Joid´art

NOSALTRES I EL MAR
Quan ens posem poètiques diem que capturem l’art de la natura mediterrània en creacions de disseny minimalista i intemporal.
També ens agrada definir-nos com una empresa familiar que crea joies contemporànies en col·laboració amb artistes i dissenyadores. Les elaborem artesanalment molt a prop de la Costa Brava i les fem arribar arreu del món impregnades de l’essència de les seves autores i del mar que les inspira.
Vam néixer el 1981 fruit de l’impuls emprenedor de Jaume Julià, que avui han recollit les seves filles Cristina, directora creativa, i Mariona, directora d’e-commerce. Dues generacions i moments diferents, però el mateix estil artístic, fresc i proper.
SOM NATURA
La natura és una font inesgotable d’inspiració per a nosaltres. Reinterpretem les seves formes, tonalitats i textures en cada joia.
& ARTISTES
Cocreem els nostres dissenys junt amb autores de diferents àmbits artístics. Totes ens aporten subtils pinzellades del seu art.
FEM ARTESANIA
Al taller de Joidart elaborem manualment totes les creacions utilitzant tècniques d’orfebreria artesanal.
D’ESPERIT MEDITERRANI
La llum i la força que evoca el mar es plasmen en cada una de les col·leccions. El Mediterrani és el nostre prisma.
DES DE BARCELONA 
L’encant dels espais emblemàtics de Barcelona ens fa projectar peces amb l’esperit creatiu de la ciutat que tant estimem.

Comentaris