CERVESA ARTESANA, MOSTRA ON-LINE


CERVESA


XV MOSTRA DE CERVESA ARTESANA DE MEDIONA. EDICIÓ VIRTUAL EL 13/6/2020

Pensaveu que ens treurien Mediona? En absolut! La mostra fa molt de temps que pertany a tots els cervesers amb ganes de compartir bona cervesa i companyia. I no perdrem les ganes de retrobar-nos i celebrar vida!
Serà una edició especial, lluny de l’Alt Penedès i molt repartida. Tot un plugim d activitats a cerveseres, bars, botigues i cases de cadescú.
Qualsevol lloc on les circunstàncies ho permetin i ens permetin brindar plegades!
Mediona es fa, anirem explicant més detall però el més important és que et marquis en vermell el 13 de juny per què #FaràsMediona!

Mediona és un bonic municipi a l’Alt Penedès de poc més de 2000 habitants que paga la pena visitar pels seus paisatges, natura i història. Però pels cervesers, Mediona és la Mostra de Cervesa Artesana (de Mediona) què es fa cada segon dissabte de juny des de fa quinze anys 

Mediona és la gran festa major de la cervesa artesana del país recolzada en tres grans eixos que la fan única. 

El bon ambient que condueix a infinitat de converses. 

La qualitat de les cerveses amb les ganes dels cervesers de portar les millors gales. 

L’entorn idíl·lic en un poble que es bolca en la Mostra.

Bolcats com sempre a portar bona cervesa i millor ambient, enguany Mediona ha volgut mantenir ben vius els seus valors i no rendir-se. Fem Mediona entre totes!

MÉS DE 70 CERVESERES PARTICIPANTS


70 cerveseres confirmades!!! Un aedició especial, feta online, a cerveseres i bars. Lluny de Mediona però amb les mateixes ganes de compartir bona cervesa!

Trobeu les cerveseres a la web de la Mostra amb links a les seves botigues! Afanyeu-vos a omplir el rebost que els dies passen volant!! 

També recordeu la super RIFA !! Totes les cerveseres sortegen un pack seu, enviat a casa!! Compra ja els teus números i ajuda a fer viable la Mostra de Mediona online!

RIFA

Aquesta edició especial de Mediona té una gran RIFA que permetrà dues coses: D’una banda, ajudar a cubrir els costos d’aquesta edició online mitjançant la venda de butlletes. I per altra, fer arribar molta i molta bona cervesa a molta gent. És espectacular el llistat!

Mireu tots els lots cedits per les cerveseres que es sortejaran. Impressionants!! Animeu-vos! Recordeu que tota butlleta comprada, participa a TOTS els sortejos que encara no s’han fet (llevat que ja sigui premiada, és clar).

Compreu unes butlletes i ajudeu a fer possible el ‘Fem Mediona’!.

TASTOS GUIATS

Aquesta edició de La Mosta de Mediona et porta l’oportunitat de fer un gran nombre de tastos online cara a cara amb els cervesers. Una experiència magnífica a la vegada que una oportunitat per conèixer projectes cervesers molt interessants i aprofundir en diferents aspectes de la cultura cervesera.

Aprofita l’ocasió de compartir estona i coneixement amb totes aquestes cerveseres. Cerveseres Participants

LOCALS #FemMediona 2020

La Mostra de Mediona enguany es celebra arreu. Fem bona la dita del #FemMediona i us animem a ajuntar-vos i celebrar-ho allà on i com es pugui segons les condicions de desconfinament de cada territori. Ja sigui a casa teva, a una cervesera, a un bar, a una botiga… tots volem celebrar l’esperit de Mediona de bona cervesa i bones converses amb gent maca.

Us adjuntem llista d’establiments que ja han declarat contents i orgullosos que són un més en aquest històric #FemMediona!!


Comentaris